Tento web používá k poskytování služeb, zobrazení reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Další informace
Vstupujete na stránky, kde se prodávají alkoholické nápoje. Prodáváme pouze osobám starším 18 let.
Rum Coloma 15 má hnědou, téměř měděnou barvu. Jemná, kulatá vůně dřeva, pražené kávy, vanilky a čokolády. Hladká chuť s tóny pražené kávy, moka kávy, čokolády a tabáku. Závěr je dlouhý a vytrvalý.Ron Coloma byl vytvořen pod stoletými stromy kávové plantáže Hacienda Coloma, ve výšce 1700 metrů nad mořem, v srdci Kolumbie. Tato Hacienda je vyhlášená produkcí kávy a výrobou kávového likéru. Majitel usedlosti, Don Alberto Constain Medina, celý život snil o vytvoření rumu s kolumbijským charakterem. V roce 2005 se jeho sen splnil ve chvíli, když kolumbijská vláda umožnila výrobu rumu i soukromníkům. Uznávané kolumbijské Master Blenderky Sandra Reateguí a Judith Ramirez vytvořili tento melasový rum z cukrové třtiny lineárním a tradičním (nikoli obvyklou metodou Solera) zráním v sudech z amerického dubu (dříve používaných k výrobě bourbonu). Poslední fáze staření probíhala v sudech, které se dříve používaly ke zrání kávového likéru Coloma.
Rum Coloma 15 má hnědou, téměř měděnou barvu. Jemná, kulatá vůně dřeva, pražené kávy, vanilky a čokolády. Hladká chuť s tóny pražené kávy, moka kávy, čokolády a tabáku. Závěr je dlouhý a vytrvalý.Ron Coloma byl vytvořen pod stoletými stromy kávové plantáže Hacienda Coloma, ve výšce 1700 metrů nad mořem, v srdci Kolumbie. Tato Hacienda je vyhlášená produkcí kávy a výrobou kávového likéru. Majitel usedlosti, Don Alberto Constain Medina, celý život snil o vytvoření rumu s kolumbijským charakterem. V roce 2005 se jeho sen splnil ve chvíli, když kolumbijská vláda umožnila výrobu rumu i soukromníkům. Uznávané kolumbijské Master Blenderky Sandra Reateguí a Judith Ramirez vytvořili tento melasový rum z cukrové třtiny lineárním a tradičním (nikoli obvyklou metodou Solera) zráním v sudech z amerického dubu (dříve používaných k výrobě bourbonu). Poslední fáze staření probíhala v sudech, které se dříve používaly ke zrání kávového likéru Coloma.